Preuteleute - 23u45

Slaan we er het West-Vlaamse woordenboek even op na:

 

1. Het plezier beleven aan het vrouwelijke geslachtsorgaan via seksuele gemeenschap;

2. Het plezier hebben in het denken aan vrouwelijke geslachtsorganen;

3. Mannenpraat;

4. Het masturberen bij vrouwen;

5. Humoristisch duo uit Oostende die eind 2002 werd opgericht toen Alain en Ook Alain hun koppen bij elkaar staken en hun krachten bundelden om, via humor, hun visie op de wereld te tonen. Alain studeerde aan de visserijschool en is “Meester in ’t fileren van zalm”. Ook Alain masturbeerde aan de zijkant en is beroepsdopper.

Dat hun visie op de wereld toch vooral in de seksuele sfeer te zoeken valt, geeft hun groepsnaam natuurlijk al wat weer. Samen componeerden ze reeds vele culthits onder de niet mis te verstane titels “Rost Poept Goed”, “Dikke Vette Tetten” en “Gistern Enk Me Vrouwmins In Eur gat Gepakt”. Gefundeness fressen voor de schunnige West-Vlaming die we diep van binnen allemaal wel een beetje zijn. Het mag dan ook niet verbazen dat Preuteleute door de jaren heen een heel grote fanbasis heeft opgebouwd.

Ze hebben het hele jaar getourd met hun voorstelling “Analogy” (door Comedyshows.be recent verkozen tot beste show van het jaar), maar op vrijdag staan ze gewoon weer op ons podium. Hetzelfde podium dat ze 2 jaar geleden bijna afgebroken hebben. Wie toen bij de gelukkige aanwezigen behoorde is er nog altijd niet goed van. Wie toen niet meer binnen geraakte wegens geen ticket in voorverkoop of te laat hun kot uitkomen, weet bij deze wat te doen. U vindt de link naar de ticketverkoop ergens rechtsboven op de site ;).

 

vzw Schippersweekend - Larstraat 34, 8930 Lauwe - BE 0537.601.615